Noud Bekkers

Noud Bekkers Ik ben klinisch psycholoog/psychotherapeut (BIG). Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het werken met gecompliceerde angststoornissen in de kliniek van Overwaal te Lent. Naast het werk bij psychotherapie BekkersMuris, ben ik part-time aan deze kliniek verbonden.

Ik ben in het bijzonder geïnteresseerd in het verbeteren van de behandeling van psychische klachten; verbetering  in de zin dat er groter herstel optreedt, in minder tijd  en met minder belasting voor de client.
Ik volgde naast de reguliere opleiding in cognitieve therapie verschillende trainingen in EMDR, Mindfulness Based Cognitieve Therapie, Acceptance en Committment therapie en schematherapie.

Ik ben supervisor en leertherapeut VGCT (cognitieve gedragstherapie) en supervisor EMDR.

Klinisch psycholoog: (BIG) 19033074125
Psychotherapeut: (BIG) 1903374116
Lid  EMDR, VGCT, Schematherapie

Marga Muris

Marga Muris Ik ben klinisch psycholoog/psychotherapeut (BIG). Ik werk sinds 1987 in de Geestelijke Gezondheidszorg.
Op dit moment werk ik als psychotherapeut en als supervisor  bij de polikliniek van het Vincent van Gogh Instituut in Venray. Daarnaast werk ik in pychotherapiepraktijk BekkersMuris.
Ik volgde de opleiding in de cognitieve gedragstherapie (supervisor), EMDR (1e en 2e cursus)  en schematherapie (supervisor).

Gedurende de 30 jaar dat ik dit werk doe ben ik steeds geïnteresseerd in hoe clienten het best geholpen kunnen worden. Mijn ervaring en interesse ligt zowel op het gebied van klachtvermindering als op het doorgronden en verminderen van persoonlijkheidsproblematiek.

Ik ben supervisor en leertherapeut  VGCT (cognitieve gedragstherapie) en schematherapie.

Klinsich psycholoog (BIG): 89043446325
Psychotherapeut (BIG): 19043446316
Lid :VGCT, Schematherapie, EMDR